.

Snackade med C i morse. Genom hela rosten av rågkusen och grötkoket. Vi fortsatte genom frukosten och nästan genom tandborstningen också.
C berättade om att dom skulle in med huvudnyckel i hans lägenhet. Fixa nåt. Han hade räknat ut att dom skulle besöka hans lägenhet först och detta skulle ske kl 07.00
Han hade skräck för detta. Att ligga och sova när främmande människor i blåkläder låser upp ytterdörren.
C hade därför valt att sätta klockan på 06.50 och vara påklädd och klar och bara ligga och halvslöa i soffan när de kom. Han vaknade av att han trodde han skulle dö. Han såg ljuset i tunneln sa han. C var genomsvettig. Det visade sig att han somnat i soffan och solen stekte in genom fönstret. Ingen hade kommit. Ingen hade fixat nåt. C pratade om tjejer också. Nån han kanske skulle bli ihop med och nån han inte ville med. Hans x fyllde jämna år idag. Jaha sa jag. Sen pratade vi om att fylla 30. Vi var överens om att det är värst att inte vara 30. Att vara 29. Det är ju en jävla krämpa.
Hur positivt man än ser på det faktum att livet är härligt och oproblematiskt så är det en stor tumör det där. Nr 29.
Mikael har nya jeans idag ser jag. Han har shoppat loss inför sommaren. Han gör kaffe nu. Gucci tittade förbi och lämnade över telefonen. Here mate sa han och gick över till Lanno som sitter och lägger banor på ringar. Gucci är stiligt klädd idag i svart skjorta och en liten tunn svart kofta. Till det bär han gråa jeans och ett par bruna fina skor i skinn. Lanno har blå kortärmad skjorta och svarta jeans. Jag har svarta jeans och röd ungdomströja med luva.
Måste till frisören och kallprata snart.
Sol ute. Några plusgrader. Diskmaskinen är klar. Det blinkar End.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback