Worm Rose Winter Lördag 1 dec 2007


Det växte gröna maskrosor i kanten. I kanten av gatan sprängde dom upp.
Blöt och fula kaninmatsblad. Ja fula var dom. Jag tänkte att jag kan sluta slänga glas i soporna om det slutar växa maskrosor i december. Maskrosorna får börja.
Hade vi inte kört så mycket bil så hade det snöat nu sa Roland när regnet inte kunde bestämma sig för att falla rakt ned, åt höger eller åt vänster.
På morgonen hade jag vaknat. Man gör ju det på morgonen.
Vaknar och snoozar vaknar och snoozar vaknar och snoozar. Så håller det på.
Jag trodde att det var grannen som duschade ojämnt tills jag förstod att det var ett förbannat kastregn som slog på rutan. Sjukt tänkte jag.
Vi vill bli hundratusen i den här stan.
Vi vill bli hundratusen här där vädret är som ett dödsstraff. Nej stopp o belägg. Det är inte vi som vill bli det. Håkan Holm vill bli det. Då får han nog högre lön och får gå på fler invigningar och klippa band och prata i mikrofon och äta inkokt lax. Det är nog vanligt. Inkokt lax och kokt potatis. Inte alla som gillar gravad lax. Jag har börjat gilla gravad lax. Två år sen nu.
Vi skulle tanka. Tysken hade pappa Runes bil. Rune gillar dansband och hade en fin samling. Regn och storm i december och tankning för hundralappen och 3 för 15 på OKQ8. Han hade det inte lätt där ute i regnet.
Tysken tyckte att det skulle vara folk som tankade åt en.
Det är inte roligt att tanka diesel i december. Det är inte roligt. Inte roligt. Inte.
Nu sänds snart allt i HD sägs det. Undrar allt när det blir omodernt.

Kommentarer
Postat av: Joopie

good site, need more information! Thank you


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback