Husband & Wife

Jag undrar vem som lyssnar på E-type?
Han kanske bara finns där.
Till för alla.
Som nåt husband i radion.
Han är ett fenomen.
E-type
.

Kommentarer
Postat av: MaDeLiÑo

Han är långhårig också. Och ful..^ :O Han skrämmer mig. Han lindar in små oskyldiga barn i sitt krulliga hår. Där ligger dom och multnar tills dom dör...

Postat av: Karin

Jag gillar´n stenhårt.Verkligen. Han är inte alls ful. Han är bara lik en häst. Hans hår är underbart. Han vann en tävling på tv en gång om "värsta (bästa?) håret". Kategoreierna var bland annat hur sällan man klippt sig, hur ofta man tvättade håret och om man färgat det. Jag tror han tävlade mot nån i the poodles eller vad de heter. E-type gör låtar som är bra att träna till. Ingen "soffmusik" precis. Ingen "musik-till-middagen" heller. Men "träna-musik". Han är ett fenomen.

2007-10-13 @ 12:25:09
Postat av: Candy

Jag lyssnade på I just wanna be with you en dag. Men det berodde bara på att det var en nostalgilåt och jag var sentimental och blödig och lite kär. Sen den dagen har jag inte lyssnat mer på E-type. Jag hoppas att jag aldrig gör det igen, hatar egentligen karl'n.

Och träna gör man till rock. Inte sån där "wannabetechno men låter som pop".

2007-10-14 @ 01:07:31
Postat av: Krona

Karin tränar på SATS så det är egentligen inte hennes fel att hon tränar till E type. Han fick förövrigt sitt artist namn när han skulle åka och skriva på sitt första kontrakt tillsammans med Stakka Bo. På väg till att signa så krockade de. Under tiden de stog o vänta på en taxi kom det förbi en Jaguare E type, röd. När han sedan skulle skriva på med ett artistnamn så kom han o tänka på den röda bilen, en E-Type! Martin Stenmark 4 ever!

2007-10-17 @ 18:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback