Köra in bussen i pastejköket

image752
Jag ska inte kolla på Hemnet mer.
Hemnet är till för sambos.
Man ska inte kolla på Hemnet om man bor själv.
Säng och lägenhet är sånt man inte ska kolla på.
Potatis på påse kan man inte heller köpa.
Eller ett stort huvud isbergssallad.
Inte heller påläggsask med många skivor i.
Det är bara Pastejköket som tänkt till.
En produkt för oss som inte bor ihop med nån.
Tack pastejköket!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Lever ensam pastej!
Kan vara läge för att kolla självmordsstatistiken i ensamhushåll de närmaste dagarna.

Visst är det lite läskigt när man står där med typ ett enormt vitkålshuvud i famnen och väntar på att butikspersonal ska dela det i mindre delar (dvs 4 x 2 kilo om man har otur...).
Den där medlidsamma blicken.
Nästan så att man får lust att vråla "och hur fan skulle du må om du käkade 8 kilo vitkål då?!" till fembarnsmamman i ICA-rött förkläde.

2008-01-31 @ 14:21:34
Postat av: Gunnar Bark

Jag tycker att du ska köpa dig en villa i ett villaområde byggt på 70-talet. Då kan du ha lampor med små lampskärmar i fönstren. Du kan ha tänt över diskbänken när du har plockat undan och torkad av för kvällen. Du kan ha soffgrupp som är vänd mot en stor TV som alltid är på. Du kan ha vita A4 fastsatta på kylskåpet med magneter. Du kan ha en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet så att du hör och ser hur diskmaskinen sakta men säkert gör sitt jobb under kvällen. Du kan ha en trappa upp till övervåningen från hallen. Du kan ha tre sovrum på övervåningen, ett stort för vuxna och två små för barnen. Du kan ha en carport som du inte får in bilen i för där står det en kaninbur, ett hockeymål och några cyklar. Du kan ha en liten uppfart som du skottar när det landat en cm snö och du kan en gräsplätt som du känner att du måste klippa flera gånger i veckan. Du kan ha ett äppelträd som har vuxit sig förstort för den lilla gräsplätten så det tar över allt "men det är ju så gott med egna äpplen". Du kan ha en brevlåda som står givakt vid tomtgränsen och du kan ha en häck mellan dig och din granne som ni borde klippa tidigare på året men grannen fattar ju inget och det är bäst att inte säga något. Du kan vara med på kvarterfest och vara otrogen med grannfrun och flytta från ditt hus till hennes som ser precis ut som dit fast allt är spegelvänt så du blir disorienterad när du ska upp och kissa på nätterna och går alltid in i klädgarderoben i stället för den lilla toaletten mittemot.

Postat av: singelhushållerskan

Eller så gör du precis det du själv vill. Du behöver inte ringa hem och säga att du blir lite sen, eller att du kanske rentav stannar borta över natten (och du behöver absolut inte tänka ut vad du ska svara när din sambo frågar var du ska sova). Du slipper irritera dig på att saker och ting aldrig blir gjort (och du av ren princip låter bli att själv göra det), att resan du så himla gärna velat göra aldrig blir av, och att inte "få" tapetsera väggen ovanför sängen i den där snygga tapeten med träd som du sen länge spanat in! För du ser till att saker och ting blir gjort, när du tycker det är dags. Du reser dit du själv vill, och du avgör själv om du har lust att tapetsera väggen eller inte! Det är den positiva sidan med osamboskapet.

2008-01-31 @ 18:48:26
Postat av: Roland

Pest eller kolera. Rätt trist detta.

2008-01-31 @ 23:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback